Qui som

Sóm una empresa dedicada a la reparació de mecànica i electricitat en general d'automòbils, amb una trajectòria que ens avalen els mes de 30 anys d'experiència en el sector.

Taller Bosch Car Service des de 2023, just als 10 anys de creació de les nostres instal.lacions, projecte vital i personal de la Sílvia Camprubí i en Joan Meca.

El nostre taller posa a la seva disposició unes àmplies instal·lacions de 350 m2, perquè rebrà tots els serveis que Bosch Car Service pot oferir-li per al manteniment i reparació adequat del seu vehicle, tant sigui particular com renting.

Els professionals que conformen l’equip de taller li garanteixen el millor servei postventa i atenció personalitzada. Podrà gaudir del millor tracte, cobrint així totes les necessitats que pugui tenir vostè i el seu vehicle.

El creixement que hem experimentat any rera any no hauria estat possible sense la confiança depositada pels nostres clients, que ens ha portat a consolidar-nos com un dels tallers reparadors de referència a la comarca del Bages.

Desplaça cap amunt